Batman telefon a Sumsungtól

Virtuális valóság-szemüveg és dobócsillag is jár hozzá.

hirdetés

A Samsung piacra dobja a Galaxy S7 edge Injustice Edition nevű telefonját. Egy aranyszínű batman dobócsillaga (batarang), egy szuper készülék, egy hozzá tartozó, szintén batmanes telefontok, valamint egy Gear VR headset lesz a dobozában.

s7edgeA telefont és a nevét ihlető játék az Injustice: Gods Among Us egy több szereplős nagyon népszerű verekedős játék. Sok híresség megfordul benne, mint Batman, Superman, Wonder Wonman, Catwoman, Raven, Joker, ... és még sokan mások is. Azonban a Samsung úgy döntött, Batman karaktere a fő téma, ezért a Galaxy S7 edge speciális kiadását neki szentelik.

s7edgebatman10

Az ára még nem publikus a doboznak, de úgy néz ki, hogy a batmobilt júniusban dobják piacra Kínában, Oroszországban, Dél-Koreában, Szingapúrban és a Latin-amerikában. A Samsung ígérete szerint hamarosan újabb országokat is bejelentenek majd.

s7edge2

A batmanes Galaxy S7 szerintünk kicsit szebb is, mint az eredeti modell. A Warner Bros. filmstúdióval együttműködő gyártó nem bízta a véletlenre a dolgot, a videó alapján egy rendkívül igényes és elegáns csomagot sikerült összeállítaniuk. Ha azonban összehasonlítjuk a Iron Man a Galaxy S6 Edge változattal, akkor azt kell, hogy mondjuk ez a telefon annyira nem is feltűnő és lenyűgöző.

 

Zárójelben azért megjegyeznénk, hogy ennél már nem sok menőbb teló lapulhat az ember zsebében. Mint ahogy a mondás is tartja: "Mindig légy önmagad! De ha lehetsz batman, akkor inkább légy batman."

s7edgebatman1

s7edgebatman2

s7edgebatman3

s7edgebatman5

s7edgebatman4

s7edgebatman7

s7edgebatman8

oszd meg

Értékelés:
(2 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 4515 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!