A szex mestere – mikor akar lefeküdni veled?

A nők legfőbb szexuális motivációi – hogyan hozd ki belőlük a legtöbbet! Hallgass Dr. David Buss, a Texasi Egyetem evolúciópszichológia professzorának tanácsaira!

A tudás hatalom. Ha tudod, miért vágyik a modern nő a veled való szexre, elég hatalmad lesz, hogy e tudást minél jobban a magad javára fordítsd. „A történelem során sokáig úgy gondolták, hogy a nőket csupán igen kevés dolog motiválja a szexre” – mondja Buss professzor, akinek nemrég közreadott, több mint 500 nő részvételével készült tanulmánya egészen más képet fest a XXI. századi nőről.

A klasszikus „intimitásra és közelségre vágyom”-válasznál gyakrabban szerepelt az indokok között az, hogy „jól esett”, „begerjedtem”, „szórakoztató volt” és az „így hozta a pillanat”. Úgy tűnik, a szex terén a nők is épp olyan tudatosak, mint a férfiak. Ha magára ránt az ágyban, az elég egyértelmű jelzés; ennek híján figyelj az olyan jelekre, mint a kitágult pupilla és lebiggyesztett ajkak. Figyeld meg azt is, hogy merre vándorol a tekintete: ha gyakran pillant a szádra, hamarosan sor kerülhet a testnevelésre.

oszd meg

Értékelés:
(1 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 5692 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!