Olyan lehet az autód, mint egy tank!

Hólánc helyett használjon könnyen telepíthető lánctalpakat!

hirdetés

Ha Te egy igazi terepjáró rajongó vagy, akkor valószínűleg tetszeni fognak ezek a lánctalpak, amelyek segítségével az autó egy igazi tankká válhat és bármilyen terepen megállja a helyét.

A Track N Go cégnek jutott eszébe, hogy mi lenne, ha úgy tudnánk telepíteni lánctalpakat az autónkra, hogy ne legyen szükség hozzá egy garázsra, vagy egy liftre, vagy bármilyen mechanikus segédeszközre. Te csak felhajtasz az autóddal a futófelületekre, összekapcsolod őket, és már indulhatsz is. Kicsit olyan ez, mint egy futópad a személyautóknak. A kerekek forgómozgását vezeti át a lánctalpakra. Így nem kell semmilyen végleges módosítást végrehajtani a járművünkön.

Miután felhajtottál rájuk, és eltávolítod a rámpákat, már várnak is az utak. Hátramenetben és bármilyen irányba tökéletesen működik.

hirdetés

Együtt a négy talp sokkal nagyobb helyigényű, mint a gépkocsi gumiabroncsok, ami azt jelenti, hogy nem valószínű, hogy leváltsa a hóláncokat. De a sárban vagy hóban elsüllyedt autót sem húzza már ki a pácból. A Track N Go 25.000 $-os igen borsos ára egy kis probléma lehet, ha csak azt tervezed, hogy néhány alkalommal használod őket hétvégi kalandokra.

De azért nem egy utolsó szempont, hogy többé nem szorulnál a zsúfolt teli utakra.

hirdetés

oszd meg

Értékelés:
(0 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 9810 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!