Ezt a feneket még Rihanna is kedveli

7,9 millió követője van...

Jen Selter büszke lehet magára. Már 7,9 millió rajongója van a instagramon, a rajongói között pedig ott van Rihanna is. És ki is ez a lány?

A 20 éves New York-i lány rendszeresen posztol fotókat az edzéseiről, ezekért a képekért pedig odáig van a fél világ. Félelmetesen gömbölyded formáira csorgatják a férfiak a nyálukat. Ennek minden bizonnyal Jen figyelemre méltó popsija az oka. A lány minden egyes fotóját átlagosan 100-200 ezer követője lájkolja, ami nem kevés, tekintve, hogy nem egy világsztárról van szó. Jen rajongói között még Rihanna is ott van - pedig a popsztár maga is igen nőies popsival rendelkezik.

 

"Mostanában már nem járok nyilvános edzőterembe, mert mindig nagy lesz a felhajtás körülöttem. Úgy viszont nem szívesen edzek, hogy az emberek folyamatosan bámulnak" - vallja a lány, akinek érthető okokból nem az arcára kíváncsiak a követői. Jen az érettségi után többek között egy edzőterembe is dolgozott, ahol sokat tornázott, pláne, amikor rájött, hogyan tudja formálni a testét.

Nem kellett sok idő ahhoz sem, hogy a sportmárkák rátaláljanak: ahogy a követőinek száma elérte a 300.000-t, felkereste őt többek között a Nike, Lululemon és a New Balance is. Miss Selter így iskola helyett edzeget, a saját testét és termékeket népszerűsít, és több százezer embert inspirál a teljesítményével. Jen kedvencei a súlyzós edzések és természetesen a farizmokat erősítő gépek, emellett pedig rendszeresen jógázik.

Jen edzéseiről természetesen videó is készült, íme egy kis összeállítás:

Persze sokakban felmerült, hogy a fiatal lány csak a plasztikai sebészek ügyes munkájának köszönheti eszméletlen popsiját. Jen azonban azt mondja, szó sincs műtétről, az egyetlen plaszikai beavatkozás, amint részt vett, az még egy orrműtét volt tinédzserkorában. "Minden vágyam, hogy azzal, amit csinálok, motiváljam és inspiráljam az embereket. Kemény munkával és kitartással bárki elérheti azt, amit én" - vallja Jen Selter.

Ezen a rövid kis videón remekül látszik, hogy miért is ő a popsi királynő.

Forrás: life.hu

oszd meg

Értékelés:
(2 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 5619 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!