Elektromos Audi kamion

A jövő pilóta nélküli elektromos kamionja.

hirdetés

Két dizájner Artem Smirnov és Vladimir Panchenko megalkotta, hogy milyen is lenne a jövő önvezérlő kamionja, ha az Audi gyártaná azt.

Truck A 01

Truck A 02

Truck A 08A következő évtizedek kihívásainak megfelelő nagy teljesítményű elektromos kamion tervezése volt a projekt célja. Két teljesen eltérő koncepcióval álltak elő a tervezők.

Truck A

A Truck A egy pilóta nélküli elektromos, önműködő kamion, melyet elsősorban elektromos autópályán végzett szállítási feladatokra terveztek.

Elvben mindkét dizájntanulmányt agymotorok hajtanák a fülke alá került akkumulátorokról.

A törtfehér nyergesre Brembo fékeket pakoltak a dizájnerek, és az orra konkrétan úgy néz ki, mint egy okostelefon. A légellenállása nem lehet túl jó így első ránézésre, a peres gumiról pedig megkérdezhetnének néhány kamionost, mennyire szeretnék a kátyús utakon. Elméletileg elektromos autópályákra tervezték őket.

Truck A

 

Truck A

 

Truck A

hirdetés

Truck A

 

Truck A

Truck B

A szögletes Truck A-val szemben a Truck B egy elektromos hajtású, ember által vezetett kamion. Kicsit szabadjára engedték a fantáziájukat a tervezők és versenyautó stílusú nyitott pilótafülkét kapott és vadászgépekre emlékeztető sisakkal, valamint légzőkészülékkel szerelték fel a sofőröket. Megdöbbentő elképzelések, de vajon melyik a szebb és megvalósul e belőlük valami?

Truck B 01

 

Truck B 02

 

Truck B 03

hirdetés

Truck B 04

 

Truck B 05

 

Truck B 06

hirdetés

oszd meg

Értékelés:
(11 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 22275 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!