Megcsalásban világelsők a magyar férfiak!

Minden ötödik magyar férfi megcsalja a párját.

Ami még szomorúbb , többségük egyszerre több nővel is.

Tény, hogy a legtöbb férfi számára szeretni és szexelni, az két külön fogalom. Majd minden esetben elmondható, hogy a félrelépő egyáltalán nem szereti alkalmi partnerét, csak szexel vele. Ami azért elgondolkodtató lehet. A legtöbb csalfa férfi büszke a hódításaira és ezzel gyakran kérkedik is.

A felmérés szerint egyébként megcsalásban lekörözzük a franciákat, a spanyolokat, az olaszokat és a briteket is. A magyar férfiak húsz százaléka a névtelen felmérésben azt vallotta, hogy hűtlen a párjához, ami éppen duplája a csalfa nők arányának, s így a „hűtlenségi világranglistán” átvettük a vezetést.

megcsalas2A felmérés szerint a hűtlenséget másként viselik a férfiak, mint a nők. Előbbiek számára kész tragédia, a megaláztatás netovábbja, ha kiderül, hogy felszarvazták őket, igaz: ma már a nők sem viselik ezt sokkal jobban.

A válások többsége közös megállapodással történik, nehéz megállapítani, ki lép gyakrabban félre a hölgyek vagy az urak.

Az viszont igaz, hogy ha okfeltárásra kerül sor, akkor a nők hozzák fel többször indokként férjük hűtlenségét. - mondják a szakemberek.

22 kerdes 3

A nők, szexuális életük kezdetétől átlagosan hét partnerrel létesítenek viszonyt, ami elmarad az orosz, a brit vagy a francia átlagtól, de még mindig az élvonalba sorolja hölgyeinket. A magyar férfiak ennél háromszor több nővel kerülnek intim kapcsolatba életük során, s ez már dobogós hely a rangsorban.

Kedves honfitársaim! Gondolom nem a fenti eredményeinkre lehetünk a legbüszkébbek!

oszd meg

Értékelés:
(2 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 7422 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!