A szex mesterkurzusa – a tökéletes bók

Ha ágyba akarod vinni, ébreszd fel az önbizalmát! Kövesd dr. Patricia Leavy, a Stonehill College szociológia professzorának tippjeit!

 

Az újságok, magazinok, televíziós showműsorok, reklámok mind ugyanazt üzenik a nőknek: Scarlett Johansson, Rosie Huntington-Whiteley és Shakira szexi. Ha partnered neve nem szerepel az itt felsoroltak között, a jó időben a jól megválasztott bókokkal megadhatod neki a szexhez szükséges önbizalmat. „Sok nő a férfiak nőideáljai miatt elégedetlen a saját testével.” – magyarázza Dr. Leavy. „A legtöbben kisebb hasra és vékonyabb combra és nagyobb mellekre vágynak.” Ha épp nem jut eszedbe a nyerő bók, innen meríthetsz ötleteket minden testrészre vonatkozóan.

Has: „Ez a terület kiemelten fontos a nők számára, ezért csak valódi dicséretekkel érdemes próbálkozni” – figyelmeztet Simon Bienne szexterapeuta. „Ha partnered hasa nem elég kidolgozott, inkább arról beszélj, hogy milyen puha, és milyen jó érzés hozzáérni.”

Comb:. „Bár az elmúlt évtizedben egyre több teltebb combú szexikon jelent meg a színen, ennek ellenére ez is elég rázós terület” – mondja Bienne. „Ha partnered reálisan látja saját alkatát , minden adandó alkalommal mondd el neki, hogy mennyivel jobban tetszik neked a teltebb alkat. Hidd el, ad majd rá alkalmat…”

Mell: „Ne foglalkozz a mérettel” – mondja Bienne. Még ha partnered mellei tényleg nagyok is, nem fog jó néven venni egy efféle közhelyes bókot, már csak azért sem, mert úgy érezheti, hogy a méretre utaló megjegyzéseid tárgyiasítják őt. Ehelyett jegyezd meg, milyen szépnek találod a mellbimbói színét, vagy mellei formáját, amikor elnyúlik melletted az ágyon.”

Fenék: „A nők szívesebben veszik, ha a mellük helyett a feneküket dicsérik meg” – mondja Bienne. „A formára vonatkozó megjegyzéseddel egy időben simítsd végig kezeddel a fenekét – ez a kombináció megnyugtató a nő számára, ettől pedig a bók is meggyőzőbb.”

oszd meg

Értékelés:
(1 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 5084 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!