Gyönyörű olasz lány

Berlusconi odáig volt érte.

Az Elite modellügynökség egyik nagy felfedezettje Susanna Canzian, a Miamiben élő olasz modell. Sok időt tölt a tengerparton és minden bizonnyal rengeteget időt fordít testedzésre, amiről persze ő is rendszeresen tesz közzé képeket az instagramján, mert ha nem tenné az aznapi edzés meg sem történt volna.

Érdekesség még róla, hogy azzal vádolták, hogy gazdag arab úriemberek kegyei leste komoly ellenszolgáltatás fejében. Persze, ő tagadta a vádakat és perrel fenyegetőzött, de a volt olasz miniszterelnökkel Berlusconival is kapcsolatba hozták, akit azzal vádoltak, hogy sokszor fiatalkorúakkal is szexuális kapcsolatba került és hatalmas orgiákat rendezett a rezidenciáján, akik között az akkor még fiatalkorú Susanna is köztük volt.

Végül, Berlusconit 2013-ban első fokon hét év börtönre ítélte a milánói bíróság, illetve örökre eltiltotta közhivatal viselésétől kiskorú prostitúcióra való kényszerítése és hivatali hatalommal való visszaéléssel az úgynevezett Ruby-perben.

Ami viszont tény, hogy igen dögös lány és gyilkos cicijei, meg igazi tutajos nézése van. (a tutaj szállította régen a fát = fa szállító)

oszd meg

Értékelés:
(3 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 61656 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!