A női mellek hatalma

Használati utasítás a mellekhez.

A női mell a csábítási eszközök egyike. Akár sejtelmesen kandikál ki, akár szemérmetlenül, vagy teljes pompájában szex közben, minden férfit képes az őrületbe kergetni. Tudják ezt a hölgyek, és persze hogy ki is használják.

„Amivel azonban még nincsenek tisztában, hogy nemcsak párjuk, de saját maguk élvezetét is fokozhatják vele!”- mondja Debby Herbenick, az indianai egyetem szakorvosa.

Lássuk a használati utasítást!

Ölelkezés közben.

Amikor a melleit simogatod, az agyát egy furcsa, homályos érzés borítja el. Hogy tovább fokozd a hatást, amikor lovagló pózban ül rajtad, fond a nyaka köré a kezed, és testét húzd a mellkasodra, így melle a te testedhez nyomódik. Misszionárius pózban is érintsék a mellkasodat a mellbimbói, és koncentrálj, hogy azonos ütemben lélegezzetek. Ezzel tovább fokozódik az intimitás, a közelség érzése, és mivel a testi izgalom meggyorsítja a vérkeringést, a mellei átmelegszenek, és sokkal forróbbá válik az aktus.

Jordan Carver aferfi.hu7

Simogassátok egymást...

Ahogy a férfiaknál az erekció az izgalmi állapot mércéje, úgy a nők esetében a mellbimbó keménysége. (Ennek fokozata eltérő, ugyanis nem minden nő mellbimbója reagál azonnal az érintésre). Mire a lényeghez érsz, minden érző idegszálad meg lesz feszülve, az eredmény így kézzel foghatóbb lesz. Jordan Carver aferfi.hu3

Ismeretlen érintés.

Ha remek a kézügyességed, néhány eszköz felhasználásával eddig ismeretlen érzések kerítik majd hatalmába a szíved hölgyét. Amikor leveszed rólad a melltartót, simíts végig a testét, majd testápolóval masszírozd meg! Ettől teljesen megőrölnek a nők. Finoman újra és újra térj vissza a melleire és a bimbók izgatását se hagyd ki.

Amikor ő van felül, nyugodtan érintsd hozzá az arcodhoz, orrodhoz, szádhoz. Kapni fog az alkalmon, benne lesz a játékban. A nők imádják, ha érzik és látják, hogy elvarázsol a testének a látványa. Finom szívó mozdulatokkal vedd a szádba és izgasd a bimbóit.

Egyéb variációk.

Nemcsak a mellbimbók ingerlésével lehet a hölgyek felső testét izgatni,  azért van egyéb érzékeny, ingerelhető pont is rajta. Például a bimbó melletti puha, elszíneződött bőrfelület, ami jóval érzékenyebb, csak ennek kevésbé látható jelei vannak. Pedig kutatások állítják, a nők többségének ez az egyik legintenzívebb erogén zónája az úgynevezett bimbó udvar.

Vizesen még jobb!

Vegyetek egy közös zuhanyt, hogy a forró víz felpezsdítse a véreteket, és még érzékenyebbé tegye a bőrt. Hogy ezt még fokozd, tusfürdővel mosd meg a testét, a mellére koncentrálva, miközben folyik rátok a víz: igazi libidó-dopping.

Jordan Carver aferfi.hu9

Két legyet egy csapásra!

Nyújts élvezetet. Fedezd fel a testét. Bizonyított ugyanis, hogy 25%-kal képes fokozni az orgazmust a mellek izgatása, a bennük található idegvégződéseknek köszönhetően. És a jó hír: ez mérettől függetlenül mindenkinél tapasztalható!

Lovagló pózban, ha nagy méretei vannak a nőnek, kérd meg, hogy fogja meg a kezeibe a melleit, és emelje fel, úgy masszírozza. A teljes súlyát tartani, már önmagában is izgató látvány! A kisebb mellet célszerűbb oldalról összenyomva izgatni, és garantált nem fogod tudni levenni róla a tekinteted.

Lehet egy mell kicsi, vagy nagy. Óriási parizer udvara a bimbónak, vagy egészen pici. A körtétől, az almán át bármilyen formája lehet az emlőnek, abban egyetérthetünk, hogy egy igazi férfit teljesen magával ragad már a puszta látványa is. Az igazi öröm szerzés egyik legfontosabb eszköze.

A női mell az igazi bizonyíték arra, hogy a férfiak igenis tudnak egyszerre két dologra figyelni. 

Jordan Carver aferfi.hu5

Képeken: Jordan Carver; Forrás: cloudpix.co

Képgaléria

oszd meg

Értékelés:
(10 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 37351 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!