A meghosszabbított szex az ágyban... egy kis útmutató!

Hogyan lehet még jobban elnyújtani az aktust?!

Nagyon sokunkat foglalkoztat , hogyan tudnánk szex közben mindkettőnk élvezetét fokozni és meghosszabbítani. Változó lehet, hogy melyik fél jut előbb a csúcsra. Amennyiben a nő, azzal nincsen gond, de ha a férfi, akkor gyakran vége is a szexuális együttlétnek, bárhol is tartson a nő.

Kutatások bizonyítják, hogy közre játszik ebben a nedvesség mértéke. Praktikus lehet, ha nagyobb mennyiségű síkosítót kenünk a gumióvszerünkre az aktus előtt és ezzel együtt használjuk azt, ezzel meghosszíthatjuk a szexuális együttlétünk időtartamát. Rengeteg fajta síkosító létezik, így a gumióvszert nem használó párok éppúgy feldobhatják vele a szexuális aktus. Még érzéstelenítős síkosító is kapható a boltokban.

szerelmes par 02

A kutatók közel kétezer férfi adatait elemezték, egy internetes tanulmány alapján, mely a szexuális viselkedést és az óvszer-használatát tesztelte. Minden alkalommal, amikor a tárgy a szex volt, online naplót kellett a résztvevőknek kitölteniük olyan részletekkel kapcsolatban, mint, hogy meddig tart az aktus, milyen az intenzitása, az óvszer alkalmazásának módja stb.

szerelmes par 03A szexuális aktusok elemzése közben a kutatók rájöttek, hogy a férfiak több mint fele használ extra síkosítót. Az óvszerrel együtt használt síkosító esetében a szexuális aktusunk időtartama jelentősen megnő.

Ennél még fontosabb, hogy egy korábbi tanulmány szerint, a több nedvesség használata csökkenti az óvszerek kiszakadásának amúgy is kicsi valószínűségét, de az ördög nem alszik. Egy másik tanulmányból pedig azt tudjuk meg, hogy a hölgyek is sokkal kellemesebbnek és örömtelibbnek találják a közösülést az extra nedvesség használatával!

oszd meg

Értékelés:
(3 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 65043 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!