Négy keréken guruló vadászgép

Lamborghini Egoista, lopakodó technológiával.

hirdetés

Bemutatták a Lamborghini múzeumban, a legújabb szuperautóját a márkának, a Lamborghini Egoistát, melyet a Volkswagen dizájnere Walter De Silva tervezett. Ez az együlésés fenevad egyedülálló a maga nemében.

lamborghini egoista 08

Egy 5,2 literes, 600 lóerős V10 -es motor hajtja a szörnyeteget, melyen egyértelműen kirajzolódnak a gyártó jellegzetességei, mégis úgy néz ki, mint egy kerekeken guruló szuperszonikus vadászgép. A repüléstechnika felfedezhető a szerkezetben is, hiszen szénszálas anyagokat és alumíniumot használtak a megalkotásakor.

 

lamborghini egoista 07A lopakodókkal való rokonságot jól tükrözi, hogy a pilótafülkét tükröződésmentes narancssárga ablakok borítják. A járgány teljesen visszaveri a radarhullámokat így láthatatlan a közúti radaroknak, például a traffipaxnak is.

 

hirdetés

lamborghini egoista 02

A kiszállás az autóból, is csak úgy lehetséges, ha kivesszük a kormányt, majd a kupola felemelésével, mintha tényleg egy repülőből szállnánk ki. Bár a Lamborghini Egoista nem kerül sorozatgyártásba, de jól mutatja a jövőt és, hogy hamarosan az utakon is találkozhatunk száguldó bombázókkal. Reméljük csak kinézetben hasonlítanak majd és rakétákkal nem kell majd farkasszemet néznünk az aszfalton.

lamborghini egoista 04

hirdetés

Képgaléria

Értékelés:
(1 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 4636 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!