Gonosz horoszkóp

A csillagjegyek egy kicsit másként

hirdetés

horoszkop borito

Mivel férfiak vagyunk ezáltal a teremtés koronái, így a kedvünkre formálhatjuk a szabályokat. Ez esetben is tegyünk így! Elhoztunk nektek egy "gonosz horoszkópot". De jól ismerjük azt az aranyszabályt is, mi szerint a jelenlévők mindig kivételek, így nyugodjunk meg, az olvasóra, vagyis rád ezek nem vonatkoznak, de mindenki másra igen. Most pedig röhögjünk rajta, hogy a "kedves" ismerőseink milyenek is az aszcendensük szerint.

Vízöntő (Jan. 20. - Feb. 18.)

Találékony elme vagy, és épp ezért sokra akarod vinni. Rengeteget hazudozol. Ugyanazokat a hülye hibákat követed el, mert annyira átkozottul ostoba vagy. Mindenki azt gondolja rólad, hogy elfuserált egy alak vagy, és utálják a pofádat.

Halak (Feb. 19. - Márc. 20.)

Élénk a képzeleted - gyakran gondolod, hogy a CIA vagy az FBI figyeltet téged. Rendkívül csekély a befolyásod a barátaidra, ismerőseidre, és az emberek kikérik maguknak állandó erőfitogtatásodat. Önbizalomhiányban szenvedsz, és általában véve egy szarcsimbók vagy. A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal.

Kos (Márc. 21. - Apr. 19.)

Úttörő típus vagy, és a legtöbb emberről azt gondolod, hogy köcsög. Gyorsan rápirítasz másokra, türelmetlen vagy, és megveted az emberek tanácsait. Semmi máshoz nem értesz, mint hogy kiboríts mindenkit a környezetedben. Egy igazi fasz vagy, ennek ellenére mindig problémáid vannak az erekcióval.

Bika (ápr. 20. - Máj. 20.)

Gyakorlatias vagy és kitartó. Bulldogtermészeted van, és rengeteget dolgozol - a legtöbb ember azt gondolja rólad, hogy egy csökönyös, makacs seggfej vagy. Beszéd közben hajlamos vagy a nyáladzásra és köpködésre. Hülye kommunista vagy.

Ikrek (Máj. 21. - Jún. 21.)

Jó eszű és intelligens vagy. Téged azért szeret sok ember, mert biszex vagy. Hajlamos vagy rá, hogy túl sokat várj vissza szinte semmiért. Az étteremben hagyott borravalód úgy néz ki, mintha eltévesztetted volna a tizedesvesszőt. Egy olcsójános fattyú vagy. Az Ikrek megrögzötten dögönyöznek a vérfertőzés mocskos tócsáiban.

Rák (Jún. 22. - Júl. 22.)

Együttérző és megértő vagy mások problémáival, s ettől igazi balfék palimadár. Csak halasztgatod a dolgokat. Ezért mindig is csak segélyeken fogsz tengődni, és szart sem ér az életed. Csak Rákok vannak a dutyikban.

hirdetés

Oroszlán (Júl. 23. - Aug. 22.)

Úgy gondolod, hogy született vezető vagy. A többiek úgy gondolják, hogy egy idióta barom vagy. A legtöbb Oroszlán erőszakos kötekedő. Hiú vagy és nem bírod elviselni az őszinte kritikát, az arroganciád pedig vérforraló. Az Oroszlánok tolvaj kurvapecérek, akik jobban szeretik a maszturbálást az igazi szexnél.

Szűz (Aug. 23. - Szep. 22.)

Te vagy a logikus típus, aki utálja a rendezetlenséget. Akadékoskodó szarevőséged kiborítja a barátaidat és munkatársaidat. Hideg vagy, nincsenek érzelmeid és gyakran elalszol szex közben. A Szűzekből jó politikusok és kerítők lesznek.

Mérleg (Szep. 23. - Okt. 22.)

Te vagy a művész-típus - mert nem tudsz megbirkózni a valósággal. Ha férfi vagy, szinte biztosan buzi vagy. Esélyed egy jó álláshoz vagy a meggazdagodáshoz valahol nulla és mínusz ötmillió között. A legtöbb Mérleg nő kurva. Minden rohadt Mérleg nemi betegségben pusztul el.

Skorpió (Okt. 23. - Nov. 21.)

Sunyin ravasz vagy és cseppet sem megbízható. A csúcsot azért fogod elérni, mert egy gramm erkölcs nem sok, annyi nem szorult beléd. A legmocskosabb rohadék vagy az egész zodiákusban - hála az égnek a legtöbb Skorpiót idejében kinyírják.

Nyilas (Nov. 22. - Dec. 21.)

Lelkes vagy és optimista. Csökönyösen a szerencsére hagyatkozol, de csak mert a tehetségnek az írmagja is hiányzik beloled. A Nyilasok döntő többsége alkoholista, és az emberek csak röhögnek rajtad. Értéktelen kis szarházi vagy.

Bak (Dec 22 - Jan 19.)

Konzervatív vagy és fosol a kockázattól. Alapvetően egy értéktelen, ügyeskedő kis trágya vagy. Arnold Benedictet kivéve egyetlen egy fontos Bakot sem produkált a világtörténelem. A társadalom szerencséjére legtöbbetek impotens is.

hirdetés

oszd meg

Értékelés:
(0 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 1951 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!