Batmobilt csináltak a Lamborghiniből

Az 560 lóerős szörnyeteggel 5000 kilométert megtettek egy versenyen.

hirdetés

Az autó a 2016-os Gumball 3000 elnevezésű autóversenyen állt rajthoz. batmobil lambo 6A Galag Team számára az Arkham knight videojáték stílusában épültette a Caresto. A Gumball 3000 elnevezésű versenyen szuper autók és sztárok állnak rajthoz. 1999 óta rendezik meg, hogy több országon is átvonulva 5000 kilométert tegyenek meg amolyan csillagtúra jelleggel. Magyarországot is érintette május 5-én a 18. flúgos futam.

batmobil lambo 4A járműben egy 560 lóerős V10-es Lamborghini erőforrással dorombol. 3.4 méteres tengelytávolságú, 2.5 méter széles az Arkham autó, a felfüggesztését is a teljesítményhez hangolták, így az autó elől-hatul független, kettős keresztlengőkaros futóművet kapott, olajos lengéscsillapítókkal és elől speciális nyomórudas kialakítással.

batmobil lambo 15

hirdetés

batmobil lambo 19A kormányról vezérelhető automatikus váltó, valamint a 26 colos kerekek mögött helyt kapó 8 dugattyús első, illetve 6 dugattyús hátsó ABS-szel kiegészített Brembo fékrendszer is a jármű magas műszaki színvonaláról árulkodik. A vezetőnek és egy utasnak jut hely mindössze a gyönyörű szénszálas karosszéria mögött. A hosszú úton az utasok kényelméről a beltérben aranyszínű cérnával varrott bőrülések, LED kijelzők, légkondicionáló, szervokormány és prémium minőségű hangrendszer gondoskodik.

batmobil lambo 3

batmobil lambo 22

hirdetés

batmobil lambo 5

batmobil lambo 2

batmobil lambo 21

hirdetés

Képgaléria

oszd meg

Értékelés:
(1 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 10209 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!