Vagina toplista

Ezért a típusárt őrülünk meg a férfiak.

Ahogy az embereket megkülönbözteti az ujjlenyomatuk, úgy nincs két egyforma punci sem a világon. A maga módján mindegyik kívánatos, és izgalmas felfedezni való terület, mégis akad egy típus, amiért a férfiak többsége odavan.

Ha eljutottatok az ágyig, azért ott már nagy gondnak kell lennie a nő lábai között, hogy egy igazi férfi meghátráljon. Ha a vonzalom megvan szinte nem létezik olyan férfi, aki az intim testrész külleme miatt ekkor fújna visszavonulót. Amúgy is, ahogy a mondás tartja: "Sötétben minden tehén fekete."

A legtöbbünket semennyire nem érdekli, hogy éppen milyen formákkal hozta össze a sors, hogy ilyen vagy olyan. Akit szeretsz azé a legszebb számodra a világon és szép lassan az lesz a megszokott is.

Az viszont tény, hogy többféle típus létezik, és akad, ami előrébb van a rangsorolásban, mint a többi, ha mégis pontozni kell.

1. Titokzatos húsos

vagina 01

Ennél a fajtánál a nagyajkak teljesen elfedik a kicsiket, a képzeletre bízva mi lapul mögötte. Azok a nők, akiknek ilyen típusú, általában nehezebben jutnak a csúcsra. A férfiak azonban a szépsége és titokzatossága miatt imádják felfedezni minden egyes pontját.

2. Izmos, sportos

vagina 02

A testalkat meghatározza a vagina milyenségét is. Egy izmos nőnek aligha lesz húsos és telt a szeméremdombja. Ebben az esetben inkább finom bőrről beszélhetünk, ami kecsesen simul a csontra. Nincs olyan része, ami feltűnően nagy lenne, inkább tökéletes és kívánatos arányokról van szó.

3. Osztriga vagy saláta

vagina 03

Az ajkak vékonyak és több rétegűek, egymásra rendeződnek. Első ránézésre úgy tűnhet, hogy talán több is lenne belőlük, mint amennyi kéne. Nyitottsága miatt könnyű hozzáférést biztosít, így az ilyen típus birtokosai könnyebben jutnak a csúcsra.

4. Orchidea

vagina 04

A nagyajkakon kecsesen túllógó kisajkak nagyon begerjeszti a férfiakat. Ez a forma igen kedvelt, mert könnyű elsajátítani a kényeztetésének a technikáját, amivel a mennyekbe lehet repíteni a nőt.

5. Nagy csikló

vagina 05

A legkedveltebb vagina típus, amikor a csikló és a kisajkak is túllógnak a nagyajkakon. Esztétikailag is szép, és a csikló mérete miatt, pedig a behatolás közbeni orgazmusra is nagyobb esély van, hiszen könnyen hozzáférhető ez a pont és végig érintkezik a partner bőrfelületével.

oszd meg

Értékelés:
(2 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 31617 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!