Szex közben a nők ezt a 3 mondatot nem szeretik

Van aki magára ismer, van aki sosem mondana ilyet.

Van ez a 3 mondat, ami a nőknél kiveri a biztosítékot és rendkívül utálják. Uraim, olvassuk el, aztán gondolkozzunk el rajta, ha úgy gondoljuk ez nem jellemző ránk, ne vegyük magunkra, de, ha ezzel csak néhány  páron is segítünk, már megérte.

 

Sokáig tart még?

Egy magára valamit is adó férfi, aki úriembernek érzi magát a csúcshoz közeledve minden estben úgy gondolja, hogy nőké az elsőbbség.

A nőnek kell némi idő és érzelmi ráhangolódás az orgazmus elérésére és sokszor csak a szex öröméért, a férfi közelsége miatt bújnak ágyba. Nagy bárdolatlanság sürgetni a másikat a legmeghittebb, legintimebb pillanatokban.

 

Mikor voltál utoljára férfival?

3 mondat amit a nok utlanak sex kozben 1A múltról csevegni szex közben hatalmas hiba.  Ez aztán tényleg a legcikibb kérdés, amit feltehetünk a kedvesünknek szerelmeskedés közben. Erre ugyanis még ágyon kívül sincs jó válasz: ha két éve, akkor frigid vagy, ha meg tegnap, akkor pedig kurva. 

Egyébként is: mit változtat bármelyik válasz is a lényegen? Ilyesmikről az ember maximum barátnőivel, egy-egy pohár ital elfogyasztása után beszélget, egy kezdődő kapcsolat elején az ilyen jellegű érdeklődés, kimondottan káros és tapintatlan.

 

Jól csinálom?

Ilyet semmiképpen sem kérdezünk párunktól szex közben. Ezt vagy észrevesszük, vagy nincs is miről beszélnünk. Testbeszédén keresztül nem érezzük, hogy mi esik jól a kedvesünknek, akkor vagy önzők vagyunk, vagy teljesen buták, de elsősorban a tapasztalatlanságunkról és önbizalomhiányukról árulkodik.

Ettől már csak az a nagyobb bunkóság, ha a barátnőnk mellbimbójával játszadozva szex közben, infantilis és bugyuta hangokat adunk ki.

szexpozok04

oszd meg

Értékelés:
(4 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 11541 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!