Orál hét lépésben

Hogyan vedd rá a csajodat az orális kényeztetésre.

Sok csaj van, aki nemes egyszerűséggel nem szereti az orált. Túl nagy teher neki, mert finnyás, vagy túl önző ahhoz, hogy viszonzatlanul örömet okozzon neked újra és újra, úgy hogy neki nincs semmi élvezet benne. Van hét tippünk, hogy hogyan lehet több orális kényeztetéseben részed:

1. Kölcsönösség

Ha egy nő vissza is kapja a kényeztetést máris érdekelté fog benne válni, hogy ő is csinálja neked. Kicsit olyan ez, mint  a pavlovi reflex. A szopás egyet fog jelenteni azzal, hogy ő is ki lesz nyalva és így inkább egy kölcsönös szexjátékká válik az aktus és biztosítva lesz a fellől, hogy foglakozol vele, hogy neki is jó legyen, ezáltal az érzéseivel és a lelkével is. 

oralszex5

oralszex42. Ne kényszerítsd

A legtöbb nő teljesen bezárkózik tőle, ha a pasija mindig csak lenyomja a fejét. Szép szóval hamarabb célt érsz, ha szeretnéd rávenni, hogy kapjon be, akkor bókolj neki utasítás helyett. Érdemes elmondani, hogy ez neked mennyire jó és hogy mennyire imádod, ha a szájába veszi. Ha még azzal is tetézed, hogy soha nem csinálta még neked nála jobban senki, akkor nem maradhat el a siker. Hidd el, ezek a bókok nagyon is hatásosak tudnak lenni és a nő magától kezdi el, mert nagyon jó érzés neki, ha a képességeit dicséred.

3. Engedd, hogy ő irányítson

Lehet, hogy elsőre nem csinálja a legjobban és ha mondjuk azt szeretnéd, hogy gyorsabban csinálja, vagy mélyebbre vegyen be, megtehetnéd, hogy megfogod a fejét és ráhúzod, ahogy neked éppen jó lenne. Azonban ez már majdnem teljesen pornó, amit viszont a legtöbb nő elutasít. 

Engedd, hogy az elején ő vezessen. Kezdje el csinálni a saját tempójában, hagyd, hogy megszokja a farkadat a szájában. Engedd, hogy a saját ritmusára kényeztessen úgy, ahogy neki jólesik. Szép szavakkal és dicséretekkel ez esetben is többre mész.

oralszex1

4. Fokozatosság

Folyamatosan dicsérd közben. Mond, hogy mi tetszik. Ha eltalálja a tempót, amit szeretnél, adj hangot neki! Ne tartsd magadban! Fokozatosan elkezdheted szavakkal terelgetni, hogy mit csináljon.

5. Ne parancsolgass

Utasítani a nőt, hogy hogyan szopjon egy meglehetősen pornófilmekbe illő dolog. A legtöbbünk fantáziájának a része, de a nők nem szívesen érzik magukat egy pornófilmben. Ehelyett dicséretekkel könnyen terelheted az általad vágyott dolgokra, és végeredményben ugyanazt kéred lényegében, csak százezerszer jobb a marketinged hozzá, amit a legtöbb nő nagyra értékel, neked meg lesz egy csajod aki remekül kezeli a dákódat.

oralszex76. Fontos az ápoltság

Egy kevés izzadságtól is meglehetősen sós és szagos lesz a bőröd, pláne nemi tájékon. Te nem érzed a saját szagod, de neki ilyenkor közvetlen közelről kell ezzel szembesülnie. Határozottan nem szexi, hanem taszító és nagyon sok nő emiatt nem veszi a pasiját a szájába. Szóval, ha szeretnéd, hogy leszopjon, tisztítsd meg magadat ott lent, jó alaposan. Jó előjáték lehet a közös fürdés. Arra azért figyelj, hogy a tusfürdő leszopogatása sem egy leányálom.

7. A legfontosabb a pozitív visszajelzés

Sok férfi nem szeret beszélni szex közben, de mégis szükséges. A nők rettentően el tudnak bizonytalanodni, ha végig néma vagy, miközben ő kényeztet: nem tudják, vajon jól csinálják vagy bénák-e. Ne tartsd bent a nyögéseket, ha jó! Bókolj és adj hangot az érzéseidnek: „Úristen, de jó vagy”, „Imádom, hogy ilyen mocskos vagy”, „Iszonyú szexi vagy most”  és „Nagyon felizgattál” mondatok mind-mind sikerrel alkalmazhatóak egy ilyen aktusban. Pluszpont az is, ha ilyen bókok között kimondod a nevét vagy a becenevét: érzékelteted vele az aktus személyes voltát és ez egy jó visszajelzés neki, hogy közben nem a kedvenc pornószínésznődről fantáziálsz. Így tudatosítod vele, hogy neki vagy most hálás. Ezek a bókok mind-mind nagyban emelik a nők önbizalmát és a magabiztosság.

Tehát, ha szép szóval és dicséretekkel halmozod el, úgy lelkesebben és tovább fogják folytatni és pár alkalom után egy igazi csoda lesz ahogyan kényezteti a farkad. És bár ő nem érzi úgy, de neked olyan érzésed lesz, hogy egy porfilmben vagy.

oralszex3

oszd meg

Értékelés:
(6 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 69811 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!