Nem csak a melleit mutogatja a szőke modell

Tökéletes alak, és tökéletes, hatalmas mellek

Jordan Carver 1986 január 30-án látta meg a napvilágot Németországban. Münchenben kezdett el dolgozni mint kozmetikus, majd saját modellcéget alapított, ahol sminkesként dolgozott. Akkor fedezte fel egy fotós, akivel néhány próbasorozat után 2010 februárjában elindította saját weboldalát. Jelenleg is együtt dolgoznak. Jordan a világ egyik legsikeresebb és legnépszerűbb modellje.

Saját maga mentalitását is inkább fiúsnak tartja. Szereti a focit, az autókat és még a nőket is. Egyik szenvedélye a nagy mellek, sok más fiatal telt keblű modellnek egyengeti a karrierjét. Ennek hatására többször el is terjedt az a pletyka, hogy Jordan leszbikus. Egy 2012 júniusi interjú alkalmával meg is kérdezték tőle, ő azonban se nem erősítette meg, se nem cáfolta. Saját maga szerint fiatalon csúnya kiscsirkére hasonlított.

Az internet világában is igyekszik helytállni, a youtube csatornáját már közel fél millióan követik. Legtöbbször csak öncélúan mutogatja a szép nagy melleit, de előfordul, hogy komolyabb lélegzetvételű videókat is készít például edzés vagy önvédelmi tippekről.

Jelenleg Kaliforniában él, és glamour modellként tevékenykedik, amivel minden álma valóra vált.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oszd meg

Értékelés:
(4 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 13478 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!