Nagyon szexi és mellesleg bosszúálló típus

Vigyázat! Keményen büntet a modell a péniszes fotókért!

Az ausztrál modell 1985. november 10-én született, így most 31 éves és jelenleg Los Angelesben él. Emily Sears keményen pörög az Instagrammon, ami valljuk be, nem túl meglepő. Fenekén kívül családi háttere is figyelemre méltó, ugyanis nagynénje 1956-ban Ausztrália szépe volt - ami önmagában nem annyira érdekes, ellenben azzal a ténnyel, hogy Los Angeles-i tartózkodása alatt felfedezte a kor egyik legnagyobb fotósa, Helmut Newton (akinek képeiből nemrég volt kiállítás a Műcsarnokban). A kis Emilyre nyilván nagy hatással volt a nagynéni karrierje, és bár azt nem tudom, hogy őt fel fogja-e fedezni korunk Helmut Newtonja, de abban biztos vagyok, hogy sok másik férfi már felfedezte a tehetségét.

Nem bölcs dolog ujjat húzni Emily Sears ausztrál modellel. Sok kéretlen üzenet kap, mint a legtöbb szép lány. Emilynél akkor telt be a pohár, amikor már a sokadik kéretlen péniszfotót kapta a férfi rajongóitól. Konkréten abból lett elege, hogy egyre több férfi véli úgy, hogy megteszi egy „Hello” helyett.

Nemrég esett meg, hogy egy ilyen fotó annyira felbosszantotta, hogy megkérte a kép küldőjét, hogy fejezze be az efféle viselkedést, mire a férfi csak annyit válaszolt: „Büdös kurva!” Emily átböngészte a férfi profilját, és kiszúrta, hogy a fiú szinte minden képén a barátnőjével szerepel, aki minden egyes kép alatt dicsérte a pasiját. A modell elhatározta, hogy tudatja a lánnyal, hogy a fiúja nem is olyan jó, mint ahogy azt ő gondolja.

- Borzasztóan sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de a pasid a nemi szervéről küldözget képeket modelleknek az Instagramon. Ezt azért mondom el neked, mert úgy gondolom, a lányoknak össze kell tartaniuk. Szeretném, ha tudnád, hogy ilyesmit nagyon sok fiú csinál, és ez nem a te hibád. Ennél sokkal jobbat érdemelsz - állt Emily levelében. Ez azonban csak egy a számtalan kéretlen péniszfotókra adott válaszok közül.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oszd meg

Értékelés:
(1 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 8458 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!