Miért sikoltoznak a hölgyek a szex közben ?

A szakemberek az orgazmus és az elsikoltott hangok kapcsolatát vizsgálták.

hirdetés

Nyílt titok volt eddig is, hogy a nők általában többet és hangosabban nyögnek szex közben, mint a férfiak. A kutatók most ennek az okára is fényt derítettek. A végeredmény sajnos számunkra kissé kiábrándító lett. Nézzük, hogy miért is?

A szakemberek a szex közben elsuttogott, elnyögdécselt, vagy elsikoltott hangok és az átélt orgazmus kapcsolatát vizsgálták. 

orgasm2

Arra voltak kíváncsiak, hogy a nyögések reflexszerűek vagy tudatosak-e, illetve mennyire van összefüggésben a nők kielégülésével.

A vizsgálatban 71 nőt kérdeztek meg, és kiderült, hogy legtöbbször akkor hagyják el a kéjes sóhajok a gyengébbik nem száját, amikor a párjuk élvez el, vagy közvetlenül előtte. Ez arra engedte következtetni a kutatókat, hogy a nők részben tudatosan adnak ki szex közben hangokat, ezzel manipulálva a férfit, hogy kéjesebb, intenzívebb legyen az ő orgazmusa.

Persze ez nem jelenti azt, hogy akkor nem nyögnek a nők, amikor élvezik a szexet, de gyakoribb, hogy a partner kedvében szeretnének járni, és a hangokkal kicsit rásegítenek a gyönyörre.

hirdetés

Forrás: ripost.hu
Értékelés:
(12 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 19675 alkalommal
Tovább a kategóriában: « Sydney A Maler A női mellek hatalma »