Miért csak a nők 28%-a szereti az orált?

Vajon miért? Hogyan lehet rajta változtatnunk, hogy valóban mindkettőnknek élvezetes legyen?

Sok nőnél valóban nem a legnépszerűbb része a szexnek az orális szex.

Ezer nőt kérdeztek a legutóbbi szexuális élményükről egy legújabb kutatásban. A hölgyek 60%-a kényeztette orálisan a partnerét, de csak 28% nyilatkozta, hogy jó és kellemes volt, kicsit kevesebb, mint a megkérdezettek fele úgy érezte, nem volt rossz szexuális élmény, viszont a megkérdezettek további része, kimondottan kellemetlennek találta a dolgot.

Na de miért nem szeretik az orális szexet?

A probléma ott kezdődik, hogy sokan közülük úgy gondolják, hogy nem csinálják jól, hogy ügyetlennek, hogy bénának tartják magukat. A legtöbben kevés dicséret kapnak közben és mivel nem mozognak otthonosan ebben a helyzetben, kérdezni pedig nem mernek, így inkább hanyagolják, hogy rákérdezzenek miként lenne még jobb nekünk. Jó páran csak kötelességérzetből csinálják, így hiányzik belőle a valódi szenvedély és szexuális késztetés. Dicséretes gesztus ez így is, hogy legalább megpróbálják, csak hiányzik belőle az a plusz amitől igazán izgatóvá válik. Előfordul, hogy azért ódzkodnak tőle, mert irritálja őket, ha a péniszt a szájukba veszik. Nem is annyira a csak a szimpla szájba vétel, de ha egy kicsit mélyebbre hatol, máris beindul a fuldokló reflex és nem akarnak öklendezni, ha ez bekövetkezik. Rendkívül zavarja őket!

miert csak a nok 28 szazaleka szereti az oralis szexet 03

Hogyan lehet mindkettőtöknek igazán jó és szexuálisan izgató?

Az igazi szexuális élvezetnek és a jó orális szexnek is az első és legfontosabb feltétele, hogy szeressük egymást és szeressük a partner testét.

Néhány praktika:

- A kezét használja a szája meghosszabbításaként. Markolja meg a péniszed, így nem kell az egészet az ajkaival kényeztetni. Tudja kontrollálni az intenzitást, nem fog öklendezni tőle és nem fogja zavarni.

-Az a normális , ha kérdezgeti tőled, hogy hogy jó neked és hogy szereted. Ha ő mégsem teszi fel a kérdést? Mondd el neki kéretlenül is. Dicsérd közben! Kommunikáljatok, de ha nehezetekre esik, akkor nézze az arcodat, hogy mennyire élvezed és szereted, ahogy csinálja. Ettől ő is biztos begerjed majd.

- El kell hinnetek mindkettőtöknek, hogy ez cseppet sem megalázó helyzet, hanem a normál szexuális életnek egy nagyon fontos része. Ha kell beszéljetek róla és mond el neki, hogy téged ez mennyire izgat.

- Egy kis nyalánksággal is fel lehet dobni a hatást. Használhatok tejszínhabot vagy egy kis csokiöntetet. Készíts be előre néhány finomságot, amitől finom is lesz orál és szexuális játéknak sem utolsó.

miert csak a nok 28 szazaleka szereti az oralis szexet 01

oszd meg

Értékelés:
(2 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 55962 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!