Ki bírja tovább szex nélkül, a nők vagy a férfiak?

Melyik nem képes könnyebben elviselni a szex hiányát? Egyszerű a válasz.

A válasz pedig:

Egyértelműen a nők. Általánosságban a férfiakat kevésbé terhelik meg az utódnemzéssel kapcsolatos problémák. Nem kell odafigyelniük, hogy kilenc hónapig a saját táplálékkészletükön osztozzanak és kihordjanak egy magzatot. Valamint a szüléssel járó veszélyek és problémák sem őket terhelik. A férfiakba van kódolva a fajfenntartás, vagyis a szaporodási ösztön, hogy a magjukat széthintsék a világban. Az akár több különböző nővel történő szexuális együttlét egyenlő számukra a génjeik sikeres továbbadásával és túlélésével.

hattal az agyban 3
A nők a rendszeres partner váltás helyett, inkább egy állandó férfit választanak, aki hűséges és figyelmes partner, akikben megbízhatnak, és aki miatt vállalják a fent említett megpróbáltatásokat. A nők kezében egy igazi fegyver, hogy tovább bírják szex nélkül, hiszen a partner szinte bármire képes, hogy megkaphassa vágyai tárgyát.

Azonban nem ajánljuk egy nőnek sem, hogy szánt szándékkal vonja meg a szexet a partnerétől.  Nagyon nem jó megoldás, mert, ha megunja a férfi könnyen tovább állhat, mint a méhecske, aki átszáll egy másik virágra. A férfiak egy-két napig sem bírják szex nélkül, ilyenkor nincs mese, jön az önkielégítés, vagy a nők számára kevésbé ideális esetben másnál keresik a "boldogságot".  

Egy jó kapcsolatban nagyon fontos, hogy mind két fél igényei ki legyenek elégítve, különben az egész kapcsolat tönkre mehet egy el nem mondott apróság miatt.

oszd meg

Értékelés:
(5 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 42643 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!