Így lesz fergeteges szexfesz­tivál az unalmas szexből

Avagy a sosem múló szenvedély

Ha nem figyelsz oda, a kezdeti szenvedély könnyen elillanhat az évek alatt a kapcsolatból. Még a végén azon kapod magad, hogy a szex egy megszokott, rutinszerű aktussá vált.

Nem kell, hogy így maradjon!

Sokan hagyják a szenvedély tüzét kihunyni azzal, hogy a gyengédség és a meghitt pillanatok a heves szexcsaták rovására mennek, a hétköznapok pedig megszokássá teszik az együttléteket. Így nem kell sok idő, hogy a kezdeti tűz langyos parázzsá változzon.

Pedig egy kis odafigyeléssel egyszerűen kombinálhatod a forró erotikát a gyengédséggel.

a no es a szex 04

Lágy csókok az egész testre!

Csókoljátok egymást a legizgatóbb erogén zónákon. Cirógasd az ajkaiddal a tenyerét, a nyakát vagy a belső combját, őrületes lesz a hatás. Teljesen eksztázisba hozhatod a kedvesed.

massage

Erotikus masszázs

A testek érintkezése, a bőr simogatása hihetetlen reakciókat válthat ki, és megerősítheti a kötődést. A masszázs lehet előjáték is, de önmagában, esti programnak is tökéletes.

Sokan nem tartják elég férfiasnak a masszázst, de egy próbát mindenképpen megér. Illatos olajjal, vagy testápolóval dörzsöljétek be egymás testét, nem csak az lesz élvezetes, ha neked csinálják, hanem adni is csodás érzés.

 

A nedves, csillogó bőr pedig igazán szexi a gyertyafényben.

 

Érzéki ételek

Egy izgalmas gyümölcs csoki öntettel, vagy tejszínhabbal, mindez önmagadon tálalva tökéletes kelléke lehet egy őrületesen erotikus aktusnak.

Flört és viccelődés

Ne hagyjátok, hogy az apró csipkelődések, a kacér kacsintások kivesszenek a hétköznapokból. Ugrassátok egymást és nevessetek sokat, mert ez a vágy majd meglátszik a hálószobában is. Így sosem múlik el a kötődés és az összetartozás érzése.

viccelodes az agyban

oszd meg

Értékelés:
(4 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 64098 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!