Igaz, hogy nekünk magyaroknak a legnagyobb?

Most megtudhatod az igazságot.

A férfiakat mindig is érdekelte ez a téma, ezért minden évben végeznek felméréseket a világ országaiban a férfiak péniszméretéről. Igen megnyugtató tény, hogy nekünk, magyaroknak nem kell szégyenkeznünk e miatt. A forintunk talán nem a legjobb valuta, valószínűleg nem is a legkönnyebb ide haza boldogulni, de vannak dolgok, amiket pénzzel nem tudsz megvenni.

Ismered azt a viccet, hogy: Miért nem tudnak parkolni a nők? - Mert egész életükben hazudtak nekik arról, hogy mekkora is az a 30 centiméter. Tehát, hogy nekünk, magyar férfiaknak a legnagyobb? Egy átlagos hímvessző mérete ernyedt állapotban: 8,5 cm. Ugyanaz erekció közben: 13–16 cm. A pénisz általában serdülőkortól kezdve a végleges testmagasság kialakulását követő 1-2 évig nő, utána már csak vastagabb lesz.

Térképen

Egészen részletes és reprezentatív felmérés keretében nem csak kontinens szerint, de nemzetiség alapján is megtudhatjuk a szerszámok méreteit. Egy 2011-es kutatás eredményét idézzük alább:

Az Európára vonatkozó összes adat áttekintését és elrendezését követően az eredmény az, hogy a legnagyobb pénisszel rendelkező európai nemzet a magyar.

nekunk magyaroknak a legnagyobb terkep

nekunk magyaroknak a legnagyobb 2Semmi részrehajlás nincs a felmérésben, mert nem idehaza készítették. Ezt a kutatást egy bolgár cég végezte.

Jelen hivatkozott eredmény 2011-es, de a tavaly februári, illetve  a tavaly szeptemberi felmérés is éppen ugyanerre az eredményre jutott. A térképek között annyi a különbség, hogy egyesek a cseheket vagy az osztrákokat, mások pedig a franciákat is ezüstérmes helyre emelik –  persze csak mi utánunk magyarok után.

Úgyhogy nincs szégyenkezni valónk, a miénk a legnagyobb egész Európában és kész.

Mert ahogy a mondóka is tartja:

"Mit ér a pénz, a ruha, ha az ember f*sza puha? Inkább legyek szegény, de a f*szom legyen kemény."

oszd meg

Értékelés:
(1 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 9877 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!