Eszméletlenül jó csaj ez az Emily

Cseppet sem szégyenlős, ha meztelenkedésről van szó

A gyönyörű modell Emily Ratajkowski 1992. április 27-én született Londonban, viszont Kaliforniában nevelkedett. Mindkét szülője a művészek világát éli. Édesapja festő, édesanyja pedig professzor és író. Szülei szakmájából adódóan Emily már fiatal korában körbejárta Európát.

Emily mindössze 14 éves volt,mikor szerződtetett a Ford Models nevű modell ügynökséghez. 2009 és 2010 között a Nickelodeon egyik sorozatában, az ICarlyban Tasha megformálója volt. Arca ismerős lehet Robin Thicke Blurred Lines cimű klipjéből, ahol további 2 modellel bohóckodott a listavezető klipben. A 2014-ben megjelent Holtodiglan (Gone Girl) filmben is szerepet kapott Ben Affleck oldalán, ő volt Andie megformálója , majd 2015-ben a Törtetők (Entourage) és a Miénk a világ (We Are Your Friends) című mozikbankban volt látható. 2016-ban pedig a Cruise című romantikus filmben játszott szerepet. Most 2017-ben az In Darkness című thrillerben alakít majd főszerepet Natalie Dormer és Joely Richardson mellett. 

Lássuk a képeit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem bírtuk ki, hogy ne mutassuk meg, de volt ami már az instagramnak nem fért bele, de ezt minden férfinak látna kell ...

Emily

 

Emily

 

Emily

 

Emily

 

Emily meztelen fotózása:

oszd meg

Értékelés:
(9 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 25328 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!