Eszméletlenül jó csaj ez az Emily

Cseppet sem szégyenlős, ha meztelenkedésről van szó

hirdetés

A gyönyörű modell Emily Ratajkowski 1992. április 27-én született Londonban, viszont Kaliforniában nevelkedett. Mindkét szülője a művészek világát éli. Édesapja festő, édesanyja pedig professzor és író. Szülei szakmájából adódóan Emily már fiatal korában körbejárta Európát.

Emily mindössze 14 éves volt,mikor szerződtetett a Ford Models nevű modell ügynökséghez. 2009 és 2010 között a Nickelodeon egyik sorozatában, az ICarlyban Tasha megformálója volt. Arca ismerős lehet Robin Thicke Blurred Lines cimű klipjéből, ahol további 2 modellel bohóckodott a listavezető klipben. A 2014-ben megjelent Holtodiglan (Gone Girl) filmben is szerepet kapott Ben Affleck oldalán, ő volt Andie megformálója , majd 2015-ben a Törtetők (Entourage) és a Miénk a világ (We Are Your Friends) című mozikbankban volt látható. 2016-ban pedig a Cruise című romantikus filmben játszott szerepet. Most 2017-ben az In Darkness című thrillerben alakít majd főszerepet Natalie Dormer és Joely Richardson mellett. 

Lássuk a képeit!

 

 

 

 

 

 

hirdetés

 

 

 

hirdetés

Nem bírtuk ki, hogy ne mutassuk meg, de volt ami már az instagramnak nem fért bele, de ezt minden férfinak látna kell ...

Emily

 

Emily

 

Emily

 

Emily

 

Emily meztelen fotózása:

hirdetés

Értékelés:
(9 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 17024 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!