Egy gyors szex csodákra képes

Érdemes fölfrissíteni a szerelmi életet izgalmas játékokkal.

Hibázik, aki elbizakodott a párkapcsolatban. Ajánlatos nem megülni a babérjainkon, hanem izgalmas játékokkal feldobni a szexuális életünket.

Mi lenne, ha néhány órára nem lennétek azok, akik valójában? Az izgalomhoz nem kell valóban partnert cserélni. Mi lenne, ha ti bújnátok bele új szerepekbe, hogy felfrissítsétek az unalmas hétköznapokat. Jó játék például:

Két idegen

Kerítsetek egy szabad estét. Adj esti randevút a párodnak egy bárban. A párod érkezzen tíz perccel később, magas sarkú cipőben, szexi felsőben, új frizurával, sminkkel. És a játék csak most kezdődik: figyelje már távolról, hogyan tekint kedvese az érkező idegenre. És ne zökkenjen ki a szerepéből, flörtöljön, legyen provokatív és gátlástalan. Meséljen titokzatos szakmáról és múltról. Végül hívja el magához az új ismerőst, hogyméltóképpen fejezzék be a kellemes estét.

couple in bar

Prostituált és kliens

Ez a helyzet mindkét irányba működik, akárki lehet kliens és alkalmazott! Bérelj ki egy hotelszobát, és ott találkozzatok. Érjen oda előbb a nő, vegyen fel valami kihívó ruhát, igyon pár korty bort, az majd segít, hogy ellazuljon. Mikor megérkeztél, tedd nyilvánvalóvá a helyzetet, hozd a tudomására, hogy ma este Te parancsolsz. Kezdjétek mondjuk a piszkos anyagiakkal: közöld vele, hogy előre fizetsz az éjszakáért.

couple on bed 4

Művész és modellje

Legyen Te a művész, öltöztesd, sminkeld ki a párod, majd kezdd el fotózni különböző pózokba állítva.

A szerepjátékok legkedveltebb karakterei:

  • tanár és diák
  • mester és szolga
  • vízvezeték szerelő és háziasszony
  • pap és bűneit meggyónó nő
  • orvos és ápolónő
  • orvos és beteg
  • főnök és beosztott
  • hős lovag (ma: tűzoltó) és bajban lévő, gyenge nő
  • börtönőr és rab

Gyors szex

Amikor te és az asszony nem tudjátok, hogy a gyereknek segítsetek a leckében, főzzetek, mossatok, vasaljatok, vagy az adóbevallást kellene még befejezni, nehéz beiktatni egy nyugodt estét a meghitt együttlétre. Nem is kell. Néha a gyors szex izgalmasabb. Reggel elég húsz perccel korábbra állítani a vekkert. Vagy mire való a készülődés a fürdőszobában, a családi ebédre indulás előtt? A kedvesünknek nem lesz ellenére. A hosszabb előjáték később pótolható.

oszd meg

Értékelés:
(3 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 40594 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!