Az orális szex megelőzheti a rák kialakulását

Az orális szex jót tesz a nők egészségének.

Az orális szex jót tesz a nők egészségének és boldogabbá teszi őket egy tanulmány szerint, mely az ondó „hangulatmódosító összetevőit” vizsgálta.

A New Yorki Állami Egyetem kérdőívekkel hasonlította össze 293 nő szexuális életét a mentális egészségével. Ez a kísérlet azt követően történt, hogy egy másik vizsgálat rámutatott, hogy az ondófolyadék olyan vegyületeket tartalmaz, amelyek javítják a hangulatot, növelik a kötődést a partnerhez, altató hatásúak és emellett még legalább háromféle antidepresszáns is kimutatható.

oralis2

A kutatók azt is megállapították, hogy a rendszeresen gumióvszer nélküli szexet folytató nők kevésbé depressziósak és jobban teljesítenek a kognitív teszteken. Az ondót spermiumokon kívül más vegyületeket is alkotják, például kortizol, ami növeli a kötődést a partnerhez, valamint ösztron és oxitocin, amelyek hangulatjavítók.

 

Ez a kutatás arra enged következtetni, hogy nem egyszerűen a szexet rendszeresen folytató nők a boldogabbak, hanem ez a boldogság a testbe jutó ondófolyadék következménye.

oralis

Valamint azokban a párokban akiknek több orális szexben van részük, több endorfin és oxitocint termelődik a szervezetükben. Ezekről az anyagokról ismert, hogy megelőzhetik a daganatok és a szívbetegségek kialakulását is.

A résztvevők nagyjából fele szexelt orálisan rendszeresen, ők kevésbé voltak stresszesek és még a kapcsolatukat is intimebbnek találták.

Így már van mivel érvelnünk Uraim!

 

Forrás:newsee.hu

oszd meg

Értékelés:
(13 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 135948 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!