Amikor a kedvesünk lovagol rajtunk

Lepedő rodeó, avagy a lovagló póz

lany felul 02Ez a pozitúra nagyon gyakori  és rendkívül népszerű minden pár szeretkezésében. Ez a testhelyzet mindkét fél számára sok örömet tud okozni. Növeli a lovagló póz népszerűségét, hogy a nők többszörös orgazmust is átélhetnek.

Amikor a nő diktálja az iramot.

Mivel a nő a lovas, ezért ő van felül, lábait fél-guggoló, vagy térdelő helyzetben tartva, párja nemi szervébe beleül. Karjaival szabadon tud ténykedni kedvese testén, de akár mellkasán is megtámaszkodhat. A férfi nyújtott, vagy felhúzott lábakkal hanyatt fekszik és kezeivel simogathatja párja melleit, hátát, fenekét.

Az igaz, hogy ilyenkor átadjuk a szerelmünknek az irányítás és ő diktálja a tempót, de mi se tétlenkedjünk, hanem kezünket fenekére, vagy derekára téve segítsük a mozgását, valamint a mellének és csiklójának izgatásával az örömérzetét is fokozzuk.

lany felul 04

Ennek a testhelyzetnek az előnyei.

A párok kreativitása, kezdeményezőképessége előtérbe kerül. A nő csípőjének mozgásával, és kezeit használva, simogatásaival növeli párja örömét, miközben a férfi szintén szabadon kényezteti partnerét. Az intimitást erősíti, hogy a párok szemtől szemben vannak egymással, ezért tudják figyelni egymás arcát is, még inkább tudnak egymásra figyelni.

Ennek a póznak a hátrányai.

Azoknál a pároknál, ahol a szeretkezés közben a férfi szeret irányítani, a lovagló póz nem a legelőnyösebb helyzet. Mivel a férfi hanyatt fekszik és a nő ül rajta, így az arcaik közötti távolság megnő, sokaknak ez nem a kreativitást jelenti, hanem csökkenti a testi kontaktust lehetőségét, monotonná téve a szexuális együttlétüket.

Változatosan és játékosan.

A lovagló testhelyzet fontos része kell, hogy legyen a szeretkezéseinknek, bár inkább ez a hölgyeknek okoz nagy örömöt, mert így irányíthatják a szexuális aktust.

Ha a felsorolt hátrányok valóban gondot jelentenek és nem leljük benne örömünket, érdemes esetleg pozitúrát váltanunk, vagy új mozdulatokkal változatosabbá, szenvedélyesebbé tenni szeretkezéseinket és kényeztetnünk a másikat.

lany felul 03

oszd meg

Értékelés:
(5 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 93063 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!