A tökéletes nyaláshoz vezető út

Gyengéd előjáték, figyelem és ritmusérzék.

Ha ezek megvannak, már nem lehet nagy baj. Azért lehet használni az ujjakat is. Orális tippek, férfiaknak. Ahány nő, annyi íz, annyi illat, annyi szokás. Hogy mégis hogyan lehet orálisan kielégíteni őket? A Cunnilingus Tutor tippjeit osztjuk meg veled.

Előjáték

Nem kell rögtön a lényegre térni. A nőknek időt kell hagyni, hogy feloldódjanak, ellazuljanak. Csókolgasd, harapdáld partnered, nyalogasd, szopogasd a száját, a melleit, fedezd fel a testét a lábujjaktól a homlokáig. 

Meg fogsz lepődni mennyi apró, érzékeny kis erogén zónát találsz. Tudtad például, hogy a térd hátsó része milyen fogékony terület? Próbáld ki. Érdemes figyelni arra, hogy mikor nyelveddel lejjebb kalandozol a nő testén, akkor se vond be a csiklót az előjátékba. Nincs izgatóbb a várakozásnál. 

A gyenge pont

Hogy milyen pózban csináljátok, a fantáziátokon múlik. A lehetőségek határtalanok. A nő fekhet a hátán, térdelhet kutyapózban, állhat a kádban, a motorháztetőnek dőlve, ülhet a konyhapulton, vagy a férfi arcán. 

Érdemes a csiklót a gát környékéről indulva lassú, finom nyelvmozdulatokkal megközelíteni. Meg kell találni azt a pontot a csiklón, vagy annak közelében, ami épp tökéletes. Azt a területet, ahonnan minden nyelvcsapása nyomán hullámokban ömlik szét partnered testében a gyönyör.

szaj nyalas

Hogy mégis hogyan?

Ennek több útja is van. A legegyszerűbb, ha megkérdezed tőle, hogyan csináld. Legyen ő a vezetőd. A nők ugyanis különböző módon szeretik. A másik technika, hogy figyelsz. Próbálgatod a mozdulatokat, a sebességet, a nyomás erősségét. Rá fogsz jönni mikor találtad el. Csak olvasni kell a mozdulatokban, a hangokban. Ha kedvesed kéjesen felnyög, megremeg, megmarkolja a kezed, vagy belekapaszkodik a hajadba, akkor jó úton jársz.

Ha megtaláltad, azt a bizonyos pontot, akkor sem kell sietni. Legyél gyengéd, játssz egy kicsit. Adj hangot annak, hogy élvezed, amit csinál és néha nézz a nő szemébe. Az nagyon izgató tud lenni. 

Laza nyelv

Sok férfi megfeszített nyelvel, vadul támadja meg a csiklót. Ez egy pocsék taktika. Az ellazult nyelv egész felszínét kell használni. Nyalogasd körbe-körbe, fel és le, masszírozd lágyan a klitoriszt. Olvashatunk olyan technikáról, amely az ABC betűinek másolását javasolja a nyelvmozdulatokhoz. Azaz az ABC lenyalását. Vagy rányalását. A dolog kicsit furán hangzik, ráadásul elvonja a figyelmet a nő reakcióiról. Így nem igazán élvezetes. Sok nő szereti, ha a nyelv a hüvelyébe is belehatol. Ebben az esetben nyugodtan megfeszítheted. 

Fürge ujjak

A kezeid szabadok, így használhatod őket az élvezet fokozására. Simogathatod a nő fenekét, melleit, combját. Cirógathatod a szeméremajkakat. Összekenheted a nő testét nedvével. De az orális örömszerzés legjobb kiegészítője, ha ujjaidat behatolásra is használod. Behatolhatsz a hüvelybe, vagy a fenekébe is. Ebben az esetben nem árt egy kis síkosító. Arra viszont vigyázni kell, hogy utána ne kerüljenek az ujjaid a hüvely közelébe. Fertőzést okozhat. 

A végkifejlet

orgasm4

Mikor kellőképpen felizgattad a nőt és megtaláltad az izgató pontokat, a legjobb technikát, neki lehet állni a munkának. Ütemesen nyalogasd a klitoriszt, ne hagyd abba, ne változtass a ritmuson. Hogy eljuttasd a csúcsra, ahhoz türelem kell. Egyenletes mozdulatok, nyelvcsapások, lökések. A beszélgetésnek ezen a ponton már nincs helye.

Azt pedig főleg ne kérdezd meg, hogy "mikor mész már el?", mert ez az egész munkádat romba fogja dönteni! 

Várj és szorgoskodj, amíg remegő testével a nő satuként nem fon téged körbe lábaival. Hagyd elmerülni egy érzéki, mindent feledtető, felszabadult orgazmusban. 

Hidd el, ez után legközelebb (vagy ez után) ő is egy csodálatos orális élményben fog részesíteni!

nyalas utan

oszd meg

Értékelés:
(8 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 41212 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!