A tökéletes mellű, brutális testű álomnő

Minden természetes rajta, Helga a férfiak álma.

A gyönyörű Helga Lovekaty modell és színésznő is. Mondjuk a színésznő kifejezés elég túlzás, mert az IMDB szerint mindössze egy filmben szerepelt eddig, abban sem túl sokat. Ő volt a Harcore Hanryben a mérges prostituált.

A szép barna hajú és barna szemű Helga 1992. április 7-én született. A most 26 éves lány Szentpéterváron Oroszországban született és nevelkedett és azóta is ott él. A csodás testű Helga Lovekaty 2012-ben kezdte modell pályáját. Úgy néz ki még a jó Isten is fitnesz-modellnek teremtette, mivel ő egy olyan szerencsés lány, hogy a testén minden természetes. Még soha nem végeztek rajta semmilyen plasztikai műtétet. Tökéletes, nem?

Helga munkája látszólag csak annyiból áll, hogy a világ legcsodásabb helyeit járja, luxuskörülmények között élve, nap mint nap csodás felvételeken domborítson. Ehhez persze nem elég az, hogy jó géneket örökölt a szüleitől. Tökéletes teste karbantartása a mindennapjai fontos része, de nem csak ez köti őt a sporthoz. Helga nem csak arról híres, hogy egyszerűen tökéletes a teste, de a sportszeretetéről is. Azon túl, hogy a konditermekben, úszómedencékben igyekszik karban tartani a testét, nézni is szereti a meccseket. A focisták közül - a pletykák szerint - elcsavarta már a Real Madrid (nős) ásza, James Rodríguez fejét, de az orosz szépség szíve a szentpétervári Zenitért dobog.

Helga minden férfi álma. Azoké legalábbis biztosan, akik szeretik a szép, nagy, természetes melleket.

Megmutatjuk észveszejtő fotóit!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oszd meg

Értékelés:
(16 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 212326 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!