A személyiségedről árulkodik a kedvenc szexpózod

Melyik a kedvenced? Tudd meg, miről árulkodik a lepedőakrobatikád!

1) Ha te vagy alul

Azt jelenti, hogy szívesen adod át az irányítást - nemcsak az ágyban, hanem az élet egyéb területein is. Nem szeretsz megfeszülni az igyekezettől. Akkor érzed magad a legjobban, ha a dolgok nélküled változnak körülötted és nem kell beleszólnod. Jó eséllyel egészséges önbizalommal rendelkezel és határozott a fellépésed, mert nem érzed kellemetlenül magadat attól, ha éppen a másik irányít. Biztos tudatában vagy annak, hogy ettől még te vagy az úr a háznál. Erős az igazságérzeted és nem rejted véka alá a gondolataidat, de hagysz kibontakozni másokat is. 

2) Összebújás ülve, háttal ül rajtad a lány

Ilyenkor a mellkasodhoz simul a háta, biztos alapokat nyújtva neki. Ha örömödet leled ebben a pozitúrában, az azt jelenti, hogy nyitott vagy az újdonságokra és erős benned a birtoklási vágy. Kreatív vagy és nem veted meg az átlagtól eltérő dolgokat. 

szexpozok033) Szeretkezés ülve, szembefordulva ül rajtad a lány

Az összeolvadásnak ez a módja lehetővé teszi, hogy mélyen egymás szemébe nézzetek, és a kezetekkel bátran kényeztessétek a másikat. Ez arról árulkodik, hogy fontos számodra az érzelmi kötődés, és gyakran a szívedre hallgatsz az eszed helyett. 

4) Kutyapóz

Ha kedvedre való a behatolás hátulról, azt jelenti, hogy szívesen teret adsz az ösztöneidnek, hallgatsz a megérzéseidre és nem fojtod el intuitív gondolataidat. 

5) Oldalt fekve, hátsó behatolással

Időnként elbizonytalanodsz magadban, ezért különösen fontos számodra a környezetedből érkező visszajelzések és megerősítések folyamatossága. Ha ezt megkapod, szárnyakat kapsz, és semmi sem lehetetlen a számodra! 

6) Misszionárius póz

Rendkívül fontosak számodra a klasszikus értékek, így a hűség és a közös, mély bizalom. Mindenképp valami rendkívüli dolognak kell történnie ahhoz, hogy félrelépj és megcsald a párod. 

7) 69-es testhelyzet

Nagyon fontos számodra a kiegyensúlyozottság, a kölcsönös bizalom, és törekszel arra, hogy mindenkit egyenrangú félként kezelj. 

szexpozok058) Szex állva

Nem riadsz vissza a komoly kihívásoktól sem, fogadat összeszorítva a maximum maximumát is kihozod magadból, hogy elérd azt, amit a fejedbe vettél.

oszd meg

Értékelés:
(2 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 43517 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!