A legszexibb bolgár modell

Bánatában leissza magát a szépség.

A csinos Ralitsa Ivanova 1985. március 27-én született Bulgária fővárosában Sofiában. Több nagy újság is a legszexisebb bolgár modellként hivatkozik rá, van a dolgoban valami. Nagyjából három éve már az Egyesült Államokban él a szőke szépség. Nemrégen történt vele, hogy lekapcsolták ittas vezetésért az USA-ban.

A floridai rendőröknek érthetően feltűnt, hogy valaki forgalommal szemben hajt az úton egy BMW-vel, úgyhogy utána is eredtek. Kiderült, hogy az autót éppen a Maxim címlaplányaként elhíresült nő vezette, aki bűzlött az alkoholtól. A 33 éves szépség azt mondta, Tampából St. Petersburgba (nem az oroszországiba, az USA-ban is van egy) igyekezett, de eltévedt, mert vezetés közben SMS-ezett. Szép hazugság, kár, hogy ezt már önmagában is büntetik. Állítólag annyira be volt rúgva, hogy alig bírt kiszállni az autóból.

Az nem derült ki, hogy miért ittasodott le pontosan. Csak annyit, árult el később, hogy szomorú volt valamiért. Egy ilyen gyönyörű nőt elázva, nagy bánatában, azért szívesen megvigasztalnánk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

oszd meg

Értékelés:
(2 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 60202 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!