5 dolog, ami miatt azt gondolja a párod, hogy megcsalod...

A nők szerint a legtöbb férfi csak az ágyba bújásra hajt, más nem is érdekli őket.

Mi férfiak gyakran rosszallóan beszélünk egymás között a féltékeny természetű nőkről, közben pedig nem vesszük tudomásul, hogy mi tápláljuk a zöld szemű szörnyet – sokszor nem is szándékosan.

feltekeny no 011. Telefonmánia

Imádjuk a telefonunkat. Tudjuk, és ez rendben is van. Jó kis kütyük. Ettől még nem kellene azt éreztetnünk a párunkkal, hogy valami szörnyű tragédia következne be, ha egy percre véletlenül elszakadnánk tőle. Az ágyunk  mellett tartjuk, kivisszük a vécére magunkkal, a zsebre tesszük, ha csak a szemetet visszük le – vajon nem merül fel teljes joggal a szerelmünkben, hogy miért olyan nagyon fontos, hogy senki más ne érhessen hozzá? A vécébe telefonnal bevonulás önmagában is  féltékenységhez vezethet: tipikusan azok a férfiak csinálják ezt, akik trónolásnak álcázva SMS-eznek a szeretőjükkel. Természetesen nem kell, hogy a párunknak leadjuk a telefonunkat, ha hazaérünk, csak ne csodálkozzunk, ha a folyamatos rejtegetés miatt egyszer csak elénk áll, és rákérdez, ugyan, miért élet-halál kérdés, hogy ne add ki a telefont a kezedből. 

2. Ködösítés

Nemsokára otthon vagyok, csak előtte van még egy kis dolgom. Találkozom valakivel. Ha mondtunk már ilyesmit a párunknak, abban is egészen biztosak  lehetünk, hogy felmerült benne a kétely: vajon minden kóser-e ezzel a bizonyos találkozóval. Nem lenne egyszerűbb azt mondani, hogy nemsokára otthon vagyok, csak előtte összefutok Jocóval, tudod, a volt csoporttársam, lehet, hogy keddenként ezentúl újra focizni fogunk? Simán lehet egy ilyen kis ócska hazugság, na de ha semmi susmus nincs a háttérben, akkor mi szükség a valakikre, valaholokra és valamikorokra? Ne ködösítsünk, tökéletes táptalaj a parára, a bizalmatlanságra!

3. Késés

Azt mondjuk, húsz perc, és mi másfél óra múlva esünk be az ajtón, a vacsora már kihűlt, a párod pedig ölni tudna a szemével. Csodálkozol? Nem, nem azzal van gond, hogy elfoglaltak vagyunk és becsúszott még egy leadandó munka zárás előtt, vagy épp összefutottunk a sarkon egy régi haverunkkal. A gond azzal van, hogy nem tudunk küldeni egy üzenetet vagy telefonhívást, hogy szívem, kicsit feltorlódtak itt a dolgok, késni fogok, de sietek. Ja, és az, ha legyintünk a méltatlankodásra, netán még ki is kérjük magunknak, csak duplán gyanússá teszi a késést – hisz ha nem volna valami a háttérben, simán bepötyögnénk egy SMS-t. Ez a női logika, nehéz megértenünk, egyszerűen jegyezzük meg: ha késünk, szólunk. Ennyi.

feltekeny no 034. Szexhiány

Mi férfiak (különösen egy kapcsolat legelején) szeretjük lepedőakrobatának, fáradhatatlan szexgépnek beállítani magukat, akik nem bírunk a napi menet nélkül létezni. Aztán jön egy durva időszak a cégnél, és  egyszerűen nem vágyunk másra, mint bezuhanni az ágyba, enni valamit, és eltompítani az agyunkat egy könyvvel vagy egy jó filmmel. Most komolyan, a párunk  paranoiás, ha ebből azonnal arra következtet, hogy valaki másnál találtuk meg a kielégülést? Hiszen mi magunk mondtuk: egyszerűen muszáj naponta szexelni. A megoldás egyszerű: előzzük meg a hisztériás rohamokat azzal, hogy őszintén elmondjuk neki, mennyire kivagyunk fáradva és hangsúlyozzuk, hogy nem őt nem találjuk már vonzónak, csak egyszerűen nincs erőnk a szexhez, tartson ki.

feltekeny no 02

5. Átváltozás

Nagyszerű dolog, ha meguntuk a zsírpárnákat, bőrkeményedéseket és a lenőtt hajunkat, ha elkezdünk futni, súlyzózni, és veszünk egy-két jó cuccot rövid időn belül. Csak épp ne felejtsük el tájékoztatni arról a párunkat, hogy a megújulás részben érte történik, merthogy neki szeretnénk tetszeni magunkon kívül és nem egy harmadik nő van a dologban. Ha hisszük, ha nem, a minden apropó és felvezetés nélküli átváltozás ijesztő is lehet a számára, hiszen addig nem tulajdonítottunk különösebb jelentőséget annak, hogy elnyerjük a tetszését. Nyugtassuk meg, szánjunk erre is időt!

oszd meg

Értékelés:
(3 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 27868 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!