Mire buknak a nők és férfiak?

Milyen A Tökéletes Női Test? Milyen Az Álomalak Férfi És Női Szemmel?

hirdetés

Egy amerikai fehérnemű cég jóvoltából most megtudhatod, milyen a tökéletes női és férfi kinézet férfi, és női szemszögből is! Tökéletes test 500 férfi és 500 nő véleményét kérdezték ki, hogy megkapják a végeredményt. Első körben meg kell jegyeznem, hogy az amerikai nők, bár szerintem általánosíthatunk, nem vágynak izmos testre, inkább a vékony vonalakat tartják magukon vonzónak. A férfiak? Persze, hogy a kereket! Nagy cicik, kerek csípő, a popsi sajnos lemaradt a képről, de bizonyos vagyok benne, hogy valami szép formás, kerek popsi lenne a képen.

Persze, a felmérés eredményei nyilvánvalóan változnának valamennyire, ha az egész világot kérdeznénk, de egy fontos dologra mindenképpen érdemes odafigyelni! Mégpedig, hogy a férfiak nem a sovány nőket kedvelik, hanem szeretik a kerekebb formákat!

Talán ez egy jó kezdet ahhoz, hogy a médiában sugárzott trend miatt komoly evészavarokkal küzdő emberek végre magukra találjanak! A nők inkább Jennifer Anistonhoz hasonló mellet szeretnének, amíg a férfiak Kim Kardashian mellét tartják tökéletesnek – legalábbis ez derül ki egy felmérésből.

Ennek eredménye szerint a nők is máshogy képzelik el a tökéletes férfi testét, mint ahogy azt a férfiak gondolják. Persze az nem újdonság, hogy a férfiak és a nők mást tartanak tökéletesnek, ugyanakkor mégis érdekes időként szembesülni vele. Így jött ki az ideális férfi és nő képe, ami persze egész máshogy alakult. A nők Katalin hercegné haját szeretnék, amíg a férfiak inkább Scarlett Johansson haját preferálják. A mellméretben is óriási az eltérés, mert a nők inkább Jennifer Aniston idomait tartják ideálisnak, addig a férfiak szerint Kim Kardashian mellei a tökéletesek. 

noitest

A nők szerint a tökéletes férfitest kidolgozott ugyan, de nem annyira, mint amennyire a férfiak képzelik. Ők ugyanis sokkal nagyobb izmokat szeretnének, mint amire a nőknek „szüksége” van. A férfiak szerint a tökéletes férfinek David Beckham-arca van, és Ryan Gosling-felsőteste, addig a nők inkább Jamie Dornan arcát tartják szebbnek, Brad Pitt bicepszével együtt. Ezt valamivel könnyebb is elérni.

ferfi

oszd meg

Értékelés:
(3 szavazat)
Kövess minket a facebookon is!
aferfi.hu facebook
Megjelent: 19789 alkalommal

Szeretne hasonló cikkeket olvasni?

Értékelje a munkánkat és lájkoljon minket!